radiyoo.de

RSS | Comments RSS

Har aldrig gillat stranden

Comments (0) No Comments»
February 25, 2014 at 5:51 pm

Jag tycker att det är riktigt läskigt att bada i havet, jag tror det kan ha att göra med att jag såg någon film när jag var liten där en man druknade, sådant håller man kvar i som barn även om det kanske är lite ologiskt. Man vet liksom inte riktigt var man har det. Man skulle lätt kunna slungas ut långt ut med några strömmar. Då föredrar jag verkligen min pool från poolkungen. Där behöver man inte ta några onödiga risker och man ser ju allt som händer i poolen. Mycket hellre det känner jag än att behöva vara rädd varje gång man ska ta sig ett dopp. Jag följer faktiskt aldrig med till stranden, inte ens om mina vänner ska gå dit, jag sitter hellre hemma vid poolen då, jag hänger hellre med om vi gör andra saker. Just stranden har jag aldrig klarat av.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>