radiyoo.de

RSS | Comments RSS

Fräscha upp minnet

Comments (0) No Comments»
April 1, 2014 at 5:26 pm

Jag har faktiskt aldrig behövt använda mig av första hjälpen men jag vet några kompisar som har behövt använda det. Det är ändå häftigt att man vet att den kunskapen kommer till användning och det är ju verkligen hur bra som helst att den gör det. Jag skulle absolut inte vilja stå där och ha glömt allting om man väl skulle behöva hjälpa någon. Det hade varit någonting som jag hade behövt ångra hela mitt liv. Det vill jag ju verkligen inte göra, så jag har faktiskt gått några utbildningar så här efter skolan och jag tyckte det gjorde mig väldigt gott. Det var inga seriösa utbildningar men mer kurser som sträckte sig över några timmar på en dag. Det tyckte jag var lagom men man behöver ju verkligen fräscha upp minnet lite då och då känner jag i alla fall.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>