radiyoo.de

RSS | Comments RSS

Så lite arbete som möjligt

Comments (0) No Comments»
April 1, 2014 at 7:06 pm

Jag tänkte att jag ska Köpa partytält till gården som jag bor på. Vi har ju ofta kräftskivor och sådant så jag skulle tycka det var ganska så skönt att faktiskt kunna ha ett partytält lagrat någonstans istället för att behöva hyra det varje gång. Jag tycker verkligen om att göra saker så pass smidigt som möjligt och det bästa sättet att sätta upp det tältet på vore nog att helt enkelt ha ett i ett förråd någonstans. Jag tror nog att det vore det bästa, jag är ju ganska så praktisk av mig så det vore väldigt skönt. Jag gillar att ta den enklaste vägen i alla lägen, att helt enkelt göra det minsta arbete som krävs för att få så bra resultat som möjligt. Det är kanske alltid så som man ska göra i och för sig, men ibland komplicerar ju folk till saker.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>