radiyoo.de

RSS | Comments RSS

Ta sin tid

Comments (0) No Comments»
May 17, 2014 at 9:02 am

Tänk om man skulle ta och försöka köpa en Dimmer i helgen. Det är en sådan sak som är väldigt enkel att göra men för mig så tar sådana projekt en hel del tid. Det kan bero på att jag är ganska så lat av mig, speciellt på helger för det är ju ändå den enda stunden som man har för sig själv. Då är det klart att man vill ta det lugnt och bara mysa men om man har någonting som man ska göra så vill jag också att det ska ta sin tid. Jag gillar inte att stressa när det gäller saker som jag måste göra. Det får faktiskt ta sin goda tid för annars så blir det kanske inte så roligt. Jag tror att det är väldigt bra att göra saker i sitt eget tempo för det gör ju att man kan njuta av uppgiften på ett annat sätt.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>